LOURISH

Your health my Core

Apa yang anda percaya dan apa nilai yang anda dapat, apa yang anda bimbang dan apa tanggungjawab yang anda peroleh
Kini Giliran Anda, untuk membenarkan kami mengambil berat dan menjaga kesihatan anda.

LuHngLive

LuHng Live supplemen untuk membantu anda menyihatkan paru-paru. Ia adalah formula penjagaan kesihatan yang mengandungi Cendawan Susu Harimau, Curcumin C3 kompleks satu jika penyembuh paling berkuasa alam semula jadi dan banyak lagi! Untuk sebahagian besar, LuHng Live boleh membantu meningkatkan sistem pernafasan dan meningkatkan fungsinya.

JUZI

Jus Juzi "Minuman Botani" Sehari Menjauhkan Doktor . Diet Detoks Dikatakan Dapat Menyingkirkan Toksin Dari Badan Anda, Meningkatkan Kesihatan, Dan Menggalakkan Penurunan Berat Badan.

FIT PLUS+

Fit Plus+ merupakan pengganti makanan yang menyegarkan Minuman Botani, ia membantu membakar dan memecahkan lemak untuk mendapatkan semula badan yang langsing.

FIT PLUS+(CHOCOLATE FLAVOUR)

Fit Plus+ merupakan pengganti makanan yang menyegarkan Minuman Botani, ia membantu membakar dan memecahkan lemak untuk mendapatkan semula badan yang langsing.

BIO-LING

Bio-Ling produk kesihatan lelaki, Formula pengeluarannya berasal dari Jepun. Semuanya diperbuat daripada perubatan Cina. Bio-Ling mempunyai berasaskan 5 bahan untuk membuatnya.


THERA PONG

Pakar pemakanan Lourish, Pakar Diet Bertauliah. Pemakanan bukan hanya tentang makan, ia hanya tentang belajar cara hidup.

Quality Assured

ANUGERAH JENAMA PRESTIG ANTARABANGSA KE-9 JENAMA TERBAIK DALAM ANUGERAH PRODUK PENJAGAAN KESIHATAN TAHUN 2020

Produk Kami

Diperbuat daripada bahan semulajadi dan organik yang datang dari seluruh dunia.

联系我们
Scan the code
您好!
欢迎点击WhatsApp询问更多关于LOURISH的产品